Diensten

Software Development

Door technologische ontwikkelingen verandert de omgeving van een organisatie voortdurend. Zowel klanten als leveranciers stellen steeds nieuwe eisen. En ook staat de concurrentie niet stil. Als organisatie moet je met deze ontwikkelingen mee om concurrerend te blijven. Bepaalde processen moeten geautomatiseerd worden, terwijl voor andere processen de automatisering vernieuwd moet worden. Dit kan betekenen dat er een compleet nieuwe applicatie gebouwd moet worden of dat huidige applicaties aangepast moeten worden.

Dit kan een aanzienlijke kostenpost zijn. Om hier verantwoord mee om te gaan moet je een als organisatie een software-ontwikkelaar kiezen die de juiste en verwachte waarde toevoegt. Door een simpel en transparant proces kunnen wij een betrouwbaar product leveren binnen de afgesproken levertijd. Geen ingewikkelde constructies om verantwoordelijkheid af te schuiven. Wij maken vooraf concrete afspraken over wat, hoe en wanneer we het product opleveren. En deze komen we gegarandeerd na. Om dit te realiseren hebben wij een simpel stappenplan. Zie Werkwijze

De projecten die uitgevoerd kunnen worden, zijn:

  • Office aanpassingen (bijvoorbeeld excel, word of outlook)
  • Database aanpassingen
  • Desktop applicaties
  • Web applicaties
  • Mobile applicaties

ERP

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Vaak zijn dit systemen die door grotere bedrijven worden gebruikt om hun processen te automatiseren. Wij hebben een eigen ERP-systeem, 4QIS, ontwikkeld dat ook gebruikt kan worden door kleinere organisaties. Door het gebruik van modules kunnen bijvoorbeeld alleen facturen gemaakt worden in combinatie met de financiële module om uw debiteurenbeheer te kunnen uitvoeren.

Lees meer over 4QIS.....

Webdesign

Een website moet aansluiten bij de doelstellingen van de organisatie. De website moet weerspiegelen wat de organisatie is en doet. Daarnaast moet de website gebruiksvriendelijk zijn. Teksten moeten kort en bondig zijn. En de bezoeker moet direct weten waar hij/zij zich bevindt op de website. Wanneer de organisatie gebruik maakt van social media, dan moet de website geïntegreerd worden in de social media-strategie.

Of het nu gaat om een simpele website om bezoekers te informeren of een complexe website waar interactie met bezoekers en andere systemen gewenst is, het toepassen van interaction-design en social media- marketing is inbegrepen in ons webdesigen-pakket.

Wanneer een website gebouwd moet worden, gaan we eerst vaststellen wat het doel van de website moet zijn. Daarna bepalen we met de opdrachtgever wat de content moet zijn. Welke teksten en plaatjes moeten waar geplaatst worden. Daarna wordt de website gemaakt en ter goedkeuring voorgelegd aan de opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever zelf het beheer van de website wil doen, dan is het mogelijk om deze in een Content Management Syteem plaatsen.