boven
ERIS

ERIS is de afkorting van Employee Registration and Information System. Het is een programma dat aan de ene kant gericht is op het registreren van personeelsgegevens, en aan de andere kant kan er met behulp van de geregistreerde gegevens vanuit diverse invalshoeken informatie worden verzameld en weergegeven. Deze informatie is relevant om inzicht te krijgen in het personeelsbestand.

ERIS is op een zodanige manier opgebouwd dat het eenvoudig en praktisch te gebruiken is, in een gebruiksvriendelijke omgeving. Dit betekent dat de functies en opdrachten te gebruiken zijn, zonder de handleiding te hoeven raadplegen. De schermen zijn duidelijk en overzichtelijk. U hoeft geen moeilijke wizards en queries te gebruiken om gegevens te raadplegen en samen te stellen. Dit doet ERIS voor u. Door de uitgebreide selectie- en filtermogelijkheden is ERIS in staat om alle gegevens te genereren die voor u van belang zijn om inzicht te krijgen in het personeelsbestand. Daarnaast beschikt ERIS ook over functies die voor personeelsbeheer relevant zijn. Zo is er een signaallijst, agenda, afwezigheidsregistratie en correspondentie. De optie correspondentie is uniek. Door een selectie van het personeelsbestand te maken, kunt u met één brief alle betreffende personen aanschrijven. En dit met alle benodigde persoonlijke gegevens op de plaats die u wilt.

Kortom; ERIS bevat de meest relevante functies die nodig zijn voor snel en efficiënt personeelsbeheer zonder dat complexe functies en opdrachten moeten worden uitgevoerd.

Om het eenvoudige en praktische aspect van ERIS tot uitdrukking te brengen, is het menu zodanig opgebouwd dat de opties vanzelfsprekend zijn.

Afhankelijk van de bevoegdheden van de gebruiker, zijn de menu-opties toegankelijk.

begin